Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. μετρά 15 έτη αποκλειστικής και εντατικής ενασχόλησης με την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και επανδρώνεται από 20 άτομα προσωπικό εξειδικευμένο και καταρτισμένο τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη συναρμολόγηση και ανέγερση μεταλλικών κατασκευών, με πρωταρχικό μέλημα την άρτια και ελεγχόμενη ολοκλήρωση των φάσεων επεξεργασίας χάλυβα και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Ειδικότερα το σύνολο των συγκολλήσεων πραγματοποιείται από πιστοποιημένους συγκολλητές, ενώ η διαμόρφωση (κοπή με μηχανικά μέσα, φλογοκοπή, διάτρηση, μοντάρισμα) των μεταλλικών μερών πραγματοποιείται σε ελεγχόμενο πιστοποιημένο περιβάλλον με τη βοήθεια κατάλληλου εξοπλισμού μεταφοράς (γερανογέφυρες) και κοπής - διάτρησης στοιχείων.

Σε ότι αφορά στη διαδικασία βαφής των μεταλλικών μερών (καθαρισμός μεταλλικών στοιχείων, ψεκασμός με primer, ξήρανση και αποθήκευση τελικών προϊόντων), αυτή πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμενο χώρο στεγασμένου αεριζόμενου βαφείου, με βάση τις τεχνικές προδιαφραφές που προκύπτουν από τη χρήση του εκάστοτε κτιρίου. 

Στις ακόλουθες φωτογραφίες παρουσιάζονται τμήματα των εγκαταστάσεών μας και ειδικότερα ο χώρος του βαφείου και οι χώροι συναρμολόγησης μεταλλικών μερών.

   

 

 

 

© Papadopoulos Organisation 2018 - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES